tippmix az menni szokott, bár netes fogadást részesítem előnyben ám a papír alapú fogadásnak is megvan a maga szépsége.
kenón 20 ezer forint volt a legnagyobb nyereményem.
Első alkalommal tettem egy 3as és egy 2es játéktípusú kenót (200 ft összesen), és mivel nem nyert így következő nap a kettőn levő számokat megraktam egy szelvényre 5-játéktípusúként és mindent eltaláltam :D
Egyszer volt,hogy vater 10ből 8at talált el kenóba, ő ezzel 35ezret nyert, ugyanezen napon én 10ből 7-t , na de hogy hetet? a 10 szám az 60-tól 70ig volt és 7et kihúzott, emlékszem akkor még a kossuth rádión hallgattam a nyerőszámokat s mikor 5nél járt csak reménykedtem,hogy na hátha még 1et kihúz ebben az intervallumba :D Nem tudom mi ütött belém,hogy ilyen hülye számokra tettem de jól jártam.
kb. 10 évvel ezelőtt szüleimnek lett 5-s lottón 3 találata + ugyanekkor jokeren szintén 3 ! a joker ekkor 6000 ft-ot , az 5-s 13ezer forintott fizetett :)
Átlagban pedig 20 ezer körül hozott ebben az időszakban.
Luxorban többször voltunk 1re a luxorhoz ,de telitalálatot egyszer sem sikerült összehozni.
keret találatunk is volt azt hiszem 2 v 3 alkalommal , ekkor rendre rekord összeget fizetett, de nem pozitív hanem negatív értelemben :D (4-7 ezer körül)
volt anno,hogy kép találatunk is volt de nem fizetett semmit mert olyan sok személy csatlakozott hozzánk :D