Ezek szerint akkor te nem nagyon figyeltél. A BME-n is ismertem bulizós fiatalokat, nem sokan voltak, igen hamar eltűntek. Akinek nem sikerült 5 év alatt elvégezni, az azért volt, mert ahogy írtam, sokaknak fel kell nőni a feladatahoz vagy mert dolgozni is kellett egyetem mellett. Másrészt mert a kreditrendszerben szívbaj nélkül vágtak meg mindenért azzal a felkiáltással, hogy "keresztféléven"...
Az már külön vicc, hogy én összesen háromszor mentem "reklamálni", hogy miért is kaptam elégtelent - valójában arra voltam kváncsi, hogy mit toltam el. Nos, a javítás olyan minőségi volt mindhárom esetben, hogy elégtelenből lett egy két közepes osztályzat, meg egy 0,3% híján jeles. Szóval ezek után, hogy ki és hogyan buktatnak meg, azért az érdekes dolog lehetett így visszanézve. Mindhárom esetben nemes egyszerűséggel egy gramm javítási szín sem volt a vizsgám/ZH-m harmadán... És ez BME volt..
Én is 7 év alatt végeztem el és én egyáltalán nem voltam bulizós. Az utolsó két évben egy szál egyetemi bulin sem voltam már, de előtte is 1-2, ha volt félévenként...