• Gordon Blue
    Örülök neki, már éppen ideje volt.
    Mert mit csinálnak a fiatalok amikor bekerültek az egyetemre?
    Buliznak, szórakoznak, mindent csinálnak, csak nem tanulnak.
    És van aki 30 éves mire elvégez egy alap szakot.
    Az ilyet meg kell szüntetni, ne a mi pénzünkből tanuljon az ilyen, és főleg ne egyetemen.
    Akkor fizessen, ha nem akar tanulni, csak odamegy melegedni.

Érdekes módon, én 23 éves koromra el tudtam végezni az egyetemet, de a diplomaosztón úgy néztem ki mint egy 40 éves annyit tanultam.
    Engem néztek hülyének a haverjaim, hogy miért nem megyek szórakozni, meg mindenhova, de én tudtam, hogy tanulnom kell, ha el akarom érni a kitűzött célom, és tanultam, nem foglalkoztam senkivel.
    40 emberből 15-en végeztük el az egyetemet, akik nem vették komolyan, mind kiestek.
    AZ órán ülve akkor döbbentem rá, hogy ideje tanulni, amikor nem értettem semmit a felvázolt dolgokból, megkérdeztem a szomszédom, ő azt mondta érti.
    Akkor csak én vagyok itt ennyire hülye?
    És elkezdtem tanulni, utána meg nem volt megállás, egyre többet tudtam meg, és érdekelt is a dolog egyre jobban, ahogy kezdtem megérteni az összefüggéseket.

De megérte, büszke vagyok magamra, mert megvan minden amit kitűztem célul magam elé, és megvalósítottam bármi áron.

Szóval ezt kéne a mai fiatalok eszébe vésni, hogy nem a kormányt kell hibáztatni mindenért, hanem ideje lenne kicsit magatokba nézni, és elkezdeni tanulni, félretenni a haverokat, meg a bulizást.
    Aki egyetemre akar menni állami finanszírozással, igenis kitűnő legyen.
    Többieknek meg marad a fizetés, vagy menjenek fősulira, nem kell sírni, hanem dolgozni kell érte.

Ennyi az egész.