Menek is, elégetem a saját igazolványomat ezekután, rohadjanak meg! Milyen ország már ez?!?!? Most feleslegesen hurcoltam évtizedekig ezt a szart??!?!? :DDD
Amúgy ha bemondásra elfogadják a számot az azért vicces, mert akkor bárkinek a nevében nyugodtan beírnak bármit, majd odahamisítják az aláírásodat és hallelujja. Aztán a kapnak egy ellenőrzést, könnyen kilóghat a lóláb. Pont. Ezért van az, hogy most már minden vizsgálatot, vagy bármit, amit a te számodra írnak, azt külön papíron alá kell veled írassák. Mivel amúgy szemrebbenés nélkül csalnak. Volt olyan nő, aki a "nyilvántartás" szerint több kórházban is bent feküdt egyazon időben és számos vizsgálatot is elvégezetek róla, amiről sosem halott sem azelőtt, sem akkor, sem azután. Idő után csak kiderült ugye, hogy sosem feküdt bent sehol, merthogy beteg sem volt.
Én akkor lettem kicsit pipa, mikor a kis picsa simán orrom alá nyomott egy papírt elszámolás/aláírás céljából, amin olyan (nem ócsó) vizsgálatok szerepeltek, amiket ők soha el sem végeztek rajtam, hanem a magánklinikán a magánorvos végezte rajtam és hoztam róla leleteket (és term. kifizettem ropogós készpénzben külön), mivel ők csak hónapok múlva fogadtak volna (vagy akkor sem). Ennyit azt sztkról...
Mocskos csaló banda az egész egészségügy. Simán 90%-ukat ki lehetne vágni csalásért, okiratamisításért, mutyizásért, sikkasztásért vagy bármiért, ami csak eszedbe jutna (meg ami nem). Csak akkor idővel végképp nem maradna orvos szabadlábon/idehaza és midenki végleg megdeglene (báááár).
Tisztelet a kivételeknek (nyilván vannak olyanok is, én is ismerek gyanúsan tisztességesnek tűnő dokikat :D).