1. Én sem pezsgő, sem rágó formában nem fogyasztok C-t, egyszerű tabletta formájú, íztelen. Szóval nem érdekel, hogy mit magyarázol a többiről.
2. Szerinted ezzel meg fogsz győzni akárkit is, hogy te azt híreszteled magadról, hogy itt meg ott végeztél, és közben hülyeséget beszélsz? Azt hiszem itt többen is leírták, hogy a diploma (akár több diploma) nem függ össze azzal, hogy az ember értelmes, és van egy IQ szintje. Na meg ha ész érvvel nem tudsz jönni, csak azzal, hogy neked van diplomád (gondolom most végeztél nem rég, azért tartod olyan nagy dolognak - elárulom, nem nagy dolog), az már eleve FAIL.
Mutatom a szinted, hogy értsd: azért mert kiolvastam egy évnyi testépítő magazint, még nem fogok 150 kilóval fekvenyomni. Teccik érteni kedves diplomás, igennagyonmarhán tájékozott ifjú a párhuzamot?
3. Ha egyáltalán egy hangyafasznyit is értenél a vitaminokhoz, tudnád, hogy főleg megelőzésre vannak, nem pedig betegség kezelésére! A természetes (értsd: fóliában TENYÉSZTETT) zöldségek és gyümölcsök vitaminmennnyisége meg egyenlő a te hozzáértéseddel ehhez a témához: hangyafasznyi, nem beszélve arról, hogy ott érdekes módon nem hozod elő, hogy szarrá permetezik őket meg hasonlók, mi? Azért fura ember vagy te, de inkább magát okosnak gondoló, hozzá nem értő trollról van szó, úgy érzem.
Fontos a gyümölcs, fontos a zöldség, de ezek mellé minimum kell egy 1.000-es C-Vitamin (tabletta formában, 2 x 500 talán jobb lenne: reggel-délután), és egy Multivitamin kombó antioxidánsokkal és ásványi anyagokkal. Ezt nem neked írtam itt, hanem annak, aki erősíteni akarja az immunrendszerét, jobban pihenni, energikusabbnak lenni, és nem utolsó sorban: egészségesnek maradni.
#102188 - vigyázz, marha steak-ben van kreatin is, biztos az is valami szir-szar szer egy kémiai laborból! Pfejj!