• Sir Quno Jedi
    Mi vagyok én, zugvegyész??!

De ha rajtam múlna MINDEN, ami kényelmesen szennyezhető. Akár a partidrogok is. Persze egypár nagypofájú újgazdag drogos nagymenő valamék fattyúja is felfordulna az első pár hónapban, de aztán megtanulnák, hogy meddig van az addig. Esetleg a könnyebb partidrogokat lehetne csak úgy szennyezni, hogy fosást, rosszullétet stb. okozzanak, de ne hirtelen halált. Így van idejük alkalmazkodni az új helyzethez a kis butusoknak. Aztán ha világos mindenki számára az üzenet, azokba is mehet a halálos szennyezőanyag (lehetőleg olyan, ami nem elsőre öl, azt túl 1xű kiszűrni, inkább olyasmi, ami halmozódik és BENG! vagy eseteleg több komponensű méreg és többfajta drog kevert fogyasztása szükséges hozzá, időkorlát nélkül, valamint az adott dorgtípusban is időnként válthatják a komponenseket, ezzel szűrve ki a valódi függőket).

Konkrétan vannak olyan gyógyszerek, amik alkoholisták számára igen hasznosak, ugyanis utána, ha alkoholt fogyasztanak, nem köszönik meg! Ez a "módszer" drogokra is nyilván használható pepitában.

Ez egy összetett folyamat, sok első osztályú vegyészt/egyéb mérnököt és szociális szakembert igényel, nem beszélve a bűnüldözőkről, besúgókról, pedagógusokról, jogászokról, bírókról stb.-stb. és term. részletes akciótervet és hosszútávú koncepciót, valamint környezettanulmányokat, állami tendereket stb. :DDD