hát nemtudom, szerintem nem lenne érdeke senkinek sem. iszonyat nagy pénzek forognak a drogbizniszben (magánhadsereg, stb.), ha az állam is rátenné a kezét akkor csak még drágább lenne, ugyanúgy "warezolnák" szerintem a júzerek...
másfelől meg kb. félmillió alkoholista van magyarországon, rengeteg bűncselekmény/közúti baleset forrása az ittas állapot, az miért legális mégis? nekem ez ilyen kiábrándító színfoltja a társadalmunknak...
a fű szerintem simán lehetne ennek fényében legalizálva, abba még senki nem halt bele, fizikai függőséget nem okoz, meg az utcán is ha összefutok 1-2 füvessel azok max röhögnek, bulizni meg már azért nem járok mert mindig volt balhé valami részeg állat miatt...
(félre ne értsétek, nem a füvet akarom tömjénezni, csak ez a kettős mérce engem felbasz a drogtémában, először ezt kellene tisztázni hogy mégis holvan a határ, van aki diszkréten otthon használja "fájdalomcsillapításra", vagy közösségünkben ott az az ember, aki naponta 2 doboz cigit szív el a pofánk előtt... melyik a rosszabb?)