• Adamul
    Majd én elmondom neked. Úgy h. ha az ember unatkozik és nincs sok csatorna akkor csak azt tudja nézni, és ennek az a lényege h. rohadt egyszerű a feladvány, és már egy 10-12 éves is ki tudja találni, bekapcsolni meg csak olyat fognak aki betelefonál DE mégse tudja (valszeg beépített ember, ahhoz télleg IQnukunak kell lenni, hogy vki bekerül és leteszi, pedig ilyenek vannak). Tehát az embert idegesíti h ő tudja de nem mondja, más meg mondja, de nem tudja. Ha érted a párhuzamot.
    Ettől független NEM értek ezzel egyet, de ezt tudnod kell, ha meg akarod érteni, mert ha nem tudod akkor is a tudatalattira hat, pláne az ilyen sokkolásokkal h jujj hívjon már vki már csak 1perc van (ezzel azt a bonyomást kelti mintha senki nem hívná éppen). Ezt azért tudom mert anno 10-12éves koromban én is kipróbáltam pont a fenn említett ok miatt, de ezeknek semmi értelme. ÉN be is tiltatnám az ilyen műsorokat nevetséges az a 10-20ezer ft értékű nyeremény (vagy még kisebb) amit lehet itt kapni, ajhhoz képest amit ők kasználnak. És ilyen (fiatal még tapasztalatlan) generáció mindig lesz, különben nem érné meg nekik...