Segítség! - csajozós problémák
  • Orionk
    #409
    hát hirtelen nekem sem jut eszembe sok :D


    Ahhoz mit szóltok, hogy megkeresed a csaj legjobb barátnőjét, akit elhívsz egy kávézóba és elmagyarázod neki, hogy te még mindig szereted a csajt, és vissza szeretnéd szerezni, mert belátod, hogy hibáztál, eseleg egy könnycseppet is ejtesz a kávézóban, és a legjobb barátnője elhiszi neked. Ezek után meg hajlandó neked segíteni titokban a visszaszerzésével.

    Ezután meg bármit kitalálhattok, hiszen ketten vagytok, ráadásul a segítő társad a volt barátnőd legjobb barátnője, aki a legjobban ismeri, és tudja, hogy mit szerete, szeretne, stb...

    például az is egy módszer, hogy a legjobb barátnője megszerzi a lakásának a kulcsát, és kifigyeli, hogy mikor nincs otthon. Akkor a kulcsával be tudsz menni, és mondjuk az egész lakását teli rakod virágokkal, amit szeret, és aztán egy megfelelő pillanatban egy szál egészen különleges virággal várod otthon, és elmagyarázod neki, hogy mit jelent számodra, stb.. esetleg valamilyen testi kontaktussal is jelzed, esetleg végigsimítod az arcát.

    Persze arról a legjobb barátnője gondoskodik, hogy a volt barátnőd egyedül jöjjön haza, és nem fáradtan, hanem jó hangulatban.

    Hirtelen ez jutott eszembe, de szerintem ez is tul gyerekes. VAlami jobb ötlet kellene.

    Hajrá!

    egyébként mit szóltok ehhez?