• Kheller
    "Újdonságértékük, az nincs, h hubazz, mostantól dejó lesz a júzernek."

olvasd el miről szól a cikk, aztán, hogy mire irtam a vista virtualizációt. Default install-os oprendszerek. Vista-n userként fut a böngésző és virtualizálva is van, linuxon userként fut a böngésző és nincs virtualizálva. Ilyen egyszerű, rajtad kivül itt senki nem akart világmegváltást belemagyarázni, leirtam egy TÉNYT, hogy nemcsak, hogy vista-n is userként fut (valaki ezt megkérdőjelezte) de tovább is megy a védelmi vonalakban mint a linux. Install után.

"De ettől még marad ugyanott ahol 10 éve toporog"

"toporogjon" csak tovább ott a win ahol van, 95-98%-os desktop részesedéssel, és a legelső helyen szervereladásoknál. Te persze majd belemagyarázod, hogy milyen rossz is nekünk, miközben te pisiled össze magad, minden egyes újabb wines sikeren.

"Melyik betűjét kéne máshogy olvasni ahhoz, hogy kijöjjön a mágikus mondás?"

ha eddig nem sikerült rájönni, félek ezután se fog. (de azért súgok, a megoldást afelé kell keresgélni, hogy azzal jöttél linuxon nincs is szükség virtualizációra (burhaha) de egyébként a NAGY ÉS FANTASZTIKUS WINE projekt ugyanezt használja. LOL.

Na én kiszálltam, te meg nyomjad tovább a linux rizsát, hátha akkor eljő a linux éve...