• Taxy01
    #18
    Ebben teljesen igazat adok: "Van egy dolog amiben az Iphone úgy szar ahogy van: PDAnak. Kitünő készülék de pont PDAnak (meg mobilfényképezőnek, meg gpsnek) jelenleg nem az igazi." Viszont az iPhone szerintem (leginkább a beviteli mód és az előre telepített alkalmazások és funkciók miatt) közelebb áll egy PDA alapú telefonhoz, mint egy simához. De úgy látom az alapokban egyetértünk. :)

    Fényképezőnek szerintem egyetlen telefonálásra alkalmas eszöz sem felel meg jelenleg a piacon. Arra jók, hogy ha látsz valamit hirtelen, akkor le tudod kapni, és elküldeni a havernak MMS-ben. Az 5 megpixeles agyonmarketingelt gépek minősége is maximum az ultrakompaktok szintjét érik el, mivel technológiailag azon a szinten vannak. De ez itt nagyon off.

    A GPS-nek való használhatóság szerintem is nagyon hiányzik az iPhone-ból. Ez komoly hátrány. A cellainfó alapú navigáció csak egy gyenge próbálkozás, esetleg kiegészítője lehetne a műholdas megoldásnak, de nem riválisa. Úgy gondolom egy SIRF Star III chip mamapság már nem olyan drága, hogy ne férjen bele az árba. Nem is értem miért nem teszik bele.