• 5c0rp330n
    #15
    "Ettől függetlenül tisztába vagyok vele,hogy Te a mobilodon keresztül még HSDPA segítségével se fogsz SOHA olyan minőségben olyan rugalmasan és olyan gyorsan..IGEN! gyorsan böngészni mint IPhoneon, mert a Te böngésződ motorja fényévekre van a Safaritól.
    Hiába van HSDPA-d,maga a böngésződ és a hardvered kevés hozzá hogy olyan sebességgel jelenítsen meg komplettebb oldalakat mint az IP."

    -azt tudod, hogy HSDPA-s a telóm, akkor hogy gondoltad azt a kijelentést, hogy egy iphone gyorsabb? gprs-el? lol?
    -nem tudod, hogy milyen telefonom van, honnan tudnád, hogy milyen a telóm és hogy abban milyen böngésző van és hogy az milyen motort használ? meg hogy milyen a telóm hardvere? (itt súgom meg, hogy 369MHz ARM11 processzor és 96MB RAM, iPhone-ról ahogy olvastam procija 620MHz-es, viszont alapból vissza van véve 400MHz körülira, a RAM-ja 128MB, szóval nem mondanám, hogy egetverő különbség van, és az iPhone hardverének sok energiáját emészti fel a design-os csicsás kezelőfelület (nem mintha nem tetszene))
    -gyakorlatilag beletrafáltál még így is, az a vicc.
    idézem:
    "iPhone

    The iPhone will come with a version of Safari. This browser is based on khtml, the same as the S60 browser. It’s not yet available, so the only things we know is what Apple has said. We do know it will be exclusive to the iPhone.

    The display will be like the S60 browser and Opera Mini 4, showing a desktop based view. It also supports landscape mode, and provides a zooming feature. Apple also said that iPhone applications will be built around Safari.

    We should also expect similar features as what the S60 browser provides, since it uses the same engine."
    link
    tehát nemhogy fényévekre nincs tőle, de UGYANAZT a motort hasznája a böngészőm, mint az iPhone-t, ami sebességben és rugalmasságban meg is látszódik.

    az érintőképernyő tudom én is, hogy sokat számít, többek között erről beszéltem, mint példamutató funkcióról: hasznos és jól is működik. viszont a gyorsgomboknak , a sebességnek és az engine-nek köszönhetően így is eléggé hatékonyan lehet rajta böngészni. nem egy iphone böngészésben csak emiatt is már, és ezzel én is tisztában voltam amikor vettem, összességében nálam mégis efelé billent a mérleg, nem is kicsit.
    Opera 9.5 jön S60-ra is Flash Lite 3-al és kismillió jó dologgal, de az alap Mini Map browser is nagyon jó, nem sok kifogásolnivalóm van benne, majdnemhogy tökéletes.
    és nem írtam sehol, hogy csak divatbuzik vesznek iphone-t, ilyet egy szóval nem mondtam. arra utaltam csak, hogy a vásárlói jó nagy részét ők teszik ki. (kis hazánkban legalábbis)