ThomasTheKoRner#13
". hsdpa-n, amilyen sebességet egy iphone-al csak álmodni tudsz."
1. Nekem nincs IPhone-om ,és nem is lesz.
2. Ettől függetlenül tisztába vagyok vele,hogy Te a mobilodon keresztül még HSDPA segítségével se fogsz SOHA olyan minőségben olyan rugalmasan és olyan gyorsan..IGEN! gyorsan böngészni mint IPhoneon, mert a Te böngésződ motorja fényévekre van a Safaritól.
Hiába van HSDPA-d,maga a böngésződ és a hardvered kevés hozzá hogy olyan sebességgel jelenítsen meg komplettebb oldalakat mint az IP.
"annyiban rosszabb mint az iphone-é, hogy nem érintőképernyős."
Ne röhögtess...Annyiban rosszabb?
Ez végülis csak fényéveket jelent használhatóságban...de ha szerinted majdnem ugyanaz így a böngészés élvezete és gyorsasága,akkor gratulálok!
"iphone lett volna pénzkibaszás, mert én nem trendi telefont akartam villogásra, divatbuziskodásra, hanem okos telefont akartam sok-sok dologra."
Na ebben legalább egyetértünk...ezért használok én PDA-t!
Mert az op rendszer szabadsága..a végtelenül sokféle testreszabhatóság lehetősége,a millionyi program választéka és a nagyméretű érintőképernyő már tényleg lehetőséget ad arra hogy az ember szabad kezet kapjon,és kényelmesen rugalmasan netezzen/navigáljon/játszon stb a géppel.
Olyan szintű böngésző persze erre sincsen MÉG mint az IP-ban (az Opera 9.5 viszont ha kijön véglegesen,akkor az már ugyanazt tudja...sőt...),de minden másban oda is veri.
"az iphone valóban példamutató bizonyos dolgokban de sokan mint a tökéletes telóról beszélnek róla, pedig olyan alapvető zavaró hiányosságai is vannak, amiket nehéz lenne elfogadni."
ÁMEN!
Ehhez csak egy kérdésem lenne:
Attól még hogy Neked nehéz elfogadni,miért kell divatbuzinak/idiótának/feltünési betegségben szenvedőnek stb titulálni azokat,akiknek baromira nem hátrány az,hogy nincs benne 3G, korlátozott a BT ,és még a kávédat sem főzi meg?