Hirvaer#125
Én meg néztem a Star Wars-t. A gyerek az akaratával felemelte a sárga robotot(C-3PO-t az Endoron). Aki azt hiszi olyan marhakönnyű felemelni egy sárga droidot az menjen már haza oszt próbálja már meg! Mondjuk a porszívóval...
Főnök, ez egy showműsor. Nézettség okán megpróbál odatapasztani a tv-hez, ehhez különleges dolgot kell mutatni, egy kulcshajlítás marhalkülönleges ám.
Nem létezik, hogy ne legyen annyi fantáziád, hogy csinálnak külön erre a műsorra egy szeparált, pl. egy forrasztóónból kiöntött kulcsot (nem a legjobb példa tudom), amit faszántosan meg lehet hajlítani. Nem volt idegzetem a kulcsos részig várni, de állítom nem mutatta meg a kulcshoz tartozó zárat/lakatot és nyitogatta vele azt. Ha igen, a 21. század technikájával azt is meg lehet oldani hogy azután meghajlítsa (pl. a normális kulccsal nyitogat, majd mikor a kamera pont nem veszi a kezét, kicseréli a zsebében lévő ónkulcsra. Persze úgy, hogy a nézők ebből mit sem vesznek észre)
Ha valóban megtudja a bioenergiájával -vagy tököm tudja mijével- hajlítani a dolgokat, miért nem rögtön egy lámpaoszloppal kezdi, vagy egy kordonnal a Kossuth térről, amivel nem lehet stiklizni?