• A1274815
    A műsorral kapcsolatban, nállunk a kanál az Istennek se akart leesni, talán nem volt elég hangos a TV.

Én nem azt mondom, hogy Uri Geller csaló lenne, vele kapcsolatban inkább azt mondom, hogy nem tudom. A résztvevők produkcióival az a bajom van, hogy mind egytől egyig, valami lecsűszott bűvésztrükk szagú volt.

Amikor háttal áltak egymásnak és úgy rajzoltak, akkor lazán érezhette a kéz mozdulatokat, valyon ha van közötük fél méter üres rés akkor is ugyan azt rajzolták volna. A másik mutatványnál, pedig túl sok inderekció volt (család, gyerek, ... ünnep [mintha találgatna], erre fenyő [jé az éppen Karácsonykor van, de aki rajzolt az a fiának az ovis jelét rajzolta le és nem a karácsonyfát]).

Az iagzság vizgáló látnok, ha nem összebeszélnek, akkor lehet hogy egy kiváló pszichológussal van dolgunk. Ha figyelt minden ki először hazugságra kényszerítttete őket, majd kérdezösködött, nyílván a reakcuióikat figyelte. Vajon ha egy szociópatához került volna éppen a medál (kb. 1,5% esély volt rá), akkor is tudta volna, hogy kinél van, ha nincs összebeszélés.

Az elsőről lemaradtam. A Star Wars-szos ürge bebukta.
    A kigyósnál lehett valami titkos jel a cuccon, ha másnem megbeszélték, hogy melyikben lesz a kigyó és szépen lekövette a forgatások során, amit én is megtttem volan, ha nem váltanak kamerát a forgatás közben.