Network Marketing, többszintű értékesítés, hálózati kereskedelem
 • NessieGraf
  #9
  Tisztelettel kis hozzáfűzés:

  Az MLM valóban munka. Ugyanúgy, mint a bolti kereskedelem. Aki ezt pilótajátéknak tartja, az ugyanezt elmondhatja a gyártó-beszállító-nagykereskedő-kiskereskedő láncról is. Ugyanaz a felépítés, csak abból a fogyasztó nem kaphat hasznot, hanem csak az, aki bekerült abba a körbe.

  Az MLM, ha valaki meg tudja tartani a helyes arányokat, nagyon kellemes megélhetési mód. És út a szabadsághoz. Mert nincs röghöz kötöttség. Kínában betiltották az MLM hálózatokat, mert akadályozta a tömegek szándékos nyomorban tartását. Ezt Európában nem lehet megtenni. Ezért terjesztik a pilótajáték sztorit, hogy lejárassák.

  Aki csak abban tud gondolkodni... - agymosás - az nem tartja meg a helyes arányokat. Ugyanolyan függőségi problémái lesznek, mintha számítógép, Internet, cigi, alkohol, szex lenne a tárgya.

  Erről nem a rendszer tehet, hanem azok, akik folyamatosan sulykolják az emberek fejébe: "Mindig ezt csináld! Mindenkinek tarts bemutatót!" Egy végtelen egyszerű megoldás keveseknek jut eszébe:

  - Én most ezzel foglalkozom. Ezt és ezt lehet nálam beszerezni. (Mint egy bolt reklámja? Igen.) Ezután azoknak kell bemutatót tartani, akik ezt kérik. És azoknak eladni, akik rendelnek.

  Mellette nem elfelejteni: Mindenki ismeri a Coca Colát. És mégis reklámoz? JÉÉÉÉ! Nem másról beszél, hanem arról, amiből él? NAHÁT!!!

  Ébresztő emberek! Nem mindenki kereskedő. Nem mindenki akar ismerősökön, ismeretleneken segíteni. Ezt tudomásul kell venni. Ettől az MLM nem lenézendő. Aki helyből pilótázza az esett át az igazi agymosáson.