Network Marketing, többszintű értékesítés, hálózati kereskedelem
 • NessieGraf
  #18
  A válasz nemcsak neked szólt. A valós számadatok, valós hálózatok ügyében Tonk Emilt, vagy az MLM szövetséget célszerű megkeresni. Mindenkinek, döntés előtt.

  Az MLM hálózatokra egyébként két dolog igaz: Csak az keres aki rendszeresen dolgozik. Mindenki kiesik, aki erőszakos és azt hiszi, ebből azonnal megél.

  Magam részéről próbáltam, egy időben görcsölés nélkül, kb. heti 10 óra munkával eljutottam a havi 100-150 eFt rendszeres bevételig. Itt beesett egy emberi tényező: az irígység. Nem engem irigyeltek, hanem egymás előrehaladásának mértékét, pl: Ő két hónappal később lépett be, mint én, és alőrébb van, mint én. Akkor nem csinálom tovább! Szerintem ez mindenki magánügye. Nem kívánok senki személyes pszichés fejlődésével saját problémaként törődni.

  Jelenleg nem MLM módszerrel dolgozom, hanem egy eddig ismeretlen üzleti módszerrel. Ahol mindenki tudja, mi a feladata. Havi két nap. Rendszeres, azonos mértékű bevétel. Az első évben 70 eFt nettó, a második évtől 200 eFt nettó/hó. Mindegy, hogy a sor elején, vagy a végén vagyok. De az a rendszer is hasonlóan épül a csatlakozások szempontkából, mint az MLM. A különbség: ingyenes, korlátozott csatlakozói létszám, vásárolni csak olyat kell, amit akkor is vennék, ha nem lennék ott.