Network Marketing, többszintű értékesítés, hálózati kereskedelem
  • homeless
    #12
    "Ugyanaz a felépítés, csak abból a fogyasztó nem kaphat hasznot"

    Remélem ezt te sem gondolod komolyan.
    1. Kúrvára nem ugyanaz a felépítés. mlm-nél így néz ki: gyártó->beszállító->hittérítő->hittérítő->hittérítő->hittérítő->és ez megy a végtelenségig. Ez neked ugyanaz a felépítés?

    2. Az mlm-es szarokból se kap a fogyasztó hasznot, hanem csak az aki belépett. A legtöbb ilyen szarnál úgy is lehet vásárolni, hogy nem lépsz be.

    3. Ha logikusan végigondolnád, akkor rájönnél, hogy a fogyasztónak nem is kéne hasznot kapnia. Mert minek? Miért jobb az, hogy veszek egy almát 50 Ft-ért és 10-et visszakapok jutalék formájában, mintha vennék egy almát 40 Ft-ért?

    Az a baj az mlm-el, hogy elhitetik, hogy mindenki milliomos lesz belőle. Mutogatják a meggazdagodott embereket, meg elmondják, hogy mióta beléptek vettek 2 bmw-t meg most épít 200 négyzetméteres lakást a 18 éves lányának meg hasonló baromságok. Ez még igaz is. Mert egyesek tényleg szarrá keresték magukat. De beülnek az emberek az előadásra és pár %-uk elhiszi, hogy 2 év múlva már ő is milliomos lesz, holott most még munkanélküli és semmilyen szakképzettsége sincs. lol. De az igazság az, hogy csak annak fog jól menni akinek gecisok ismerőse van és elég ügyes, vagy az elején lépett be. Ez kb 1%. A maradék 99% meg vagy kilép vagy gürizik állandóan, hogy belépjenek hozzá(kb mint a hittérítő szektások), leégeti magát az ismerősei előtt csakhogy elérje azt az álmot amit az előadáson kínáltak neki, de ez soha nem fog skierülni.

    Nekem az a bizonyos családtagom szerencsés volt, mert csak 5-6 embert léptetett be, soha nem tartott előadásokat, alig adott el valamit közvetlenül, de viszont dőlt a lé mert az az 5 ember akkora hálózatot épített ki mint a szar. kb 1 évig tartott ez az állapot utána rohamosan elkezdett hanyatlani és nem is erőltette tovább. Ja és ez akkor volt amikor az mlm-nek még nem volt ilyen rossz hírneve, akkor még könyebb volt az embereket hülyére venni.

    Én akkor is azt mondom, hogy ez nem egy tisztességes munka.