A jövő mobilja
  • KILLER2
    #27
    Ja, az a baj, hogy aki menő akar lenni, az vesz egy 200000000 ezer Ft-os telefont, azt azzal villog mindenhol, döngeti a buszon a fos zenéjét, stb.
    Mondjuk ezt pont én mondom, mint N95 8GB tulaj, de én nem villogok vele, viszont nagyon kedvelem. Azt szeretem az ilyen telefonokban (remélem a ez a morph izé is ilyen lesz), hogy szinte akárhol akármit meg lehet vele csinálni. Szeretem, hogy nem kell venni MP3-at digitális fényképezőt, esetleg MP4et, GPS-t (mondjuk abba nem a legjobb a teleofn, de amennyit ezt használom benne, nem zavar), meg a sok egyéb cuccot. Itt van egy telefon és bár megvan az ára, minden hordozható izét helyettesít (legalábbis számomra igen).
    Visszatérve a Morph-ra:
    Azt tudom, hogy nagyon fejlődik a technika és a nanotachnikával is próbálkoznak, meg ki tudja, hogy mi lesz itt 7 év múlva, de arra angoyn kíváncsi vagyok, hogy hogyan csinálják meg azt így, hogy a telefon jóformán egy lötyi, amit lehet hajtogatni, meg minden, hogy lesz benne kamera? Mert az még oké, hogy nyomásérzékelés, képernyő, mert ezek nem olyan nagyon extrák hajlékonyban, hiszen már ma is próbálkoznak ilyenekkel, meg még a napelem is elmegy, viszont a kamera, ami azért egy bonyolult szerkezet, azt hogy a fenébe csinálják meg úgy, hogy hajlékony legyen és ennyire vékony? Hát nagoyn kíváncsi vagyok erre a telefonra, hogy mit hogyan oldanak meg benne, feltéve, hogy elkészül addigra. Bár ki tudja, lehet, hogy mire eljön az az idő, ez már mind teljesen természetes lesz.