• mathe
    "Életében kell mindenkinek megadni és kimutatni a szeretetet, nem pedig a halála után látszat tevékenységet mutatni. " Ugyan ezt akartam írni kb szó szerint...:)
    Ez a baromság amúgy egy újabb módja annak, hogy emberek meggazdagodjanak azokból a gazdag hülyékből akik ilyesmire képesek pénzt költeni, mert megtehetik, főleg a presztizs miatt... Ne mondja már nekem senki, hogy képes lenne a halott ismerőseivel kimenni a temetőbe és azon a kis szar képernyőn képeket nézegetni róla...stb :) Egy nagy lehúzás ez, én mondom. Aki nem látja, csak sajnálni tudom...
    Amúgy a világ egyik legbiztosabb üzlete a temetkezési vállalkozás sztem. Halottak napján is a temetőbe járásnak kb annyi értelmét látom, hogy összehozza egy kis időre a családot, beülünk utána valahova beszélgetni, stb. Most aki halott nem teljsen mindegy, hogy milyen követ vagy akármit raknak a hullája felé?? Igen, mert az a föld alatt már csak egy holttest, semmi több. Ha hiszel abban hogy "van valami a halál után" akkor azért értelmetlen a temetkezés, ha nem hiszel akkor meg szintén az, mert tudod jól hogy mi lesz pontosan a halottal ott lent hetek hónapok múlva és nem hiszem, hogy azt a sírkövet ami ott fent van meg tudnád ölelni vagy beszélni hozzá... Tudom, elég durván írtam le, de ez így van...Bocs ha valakinek szar érzést okoztam ezzel, de nem árt végig gondolni, hogy ez az egész külsőség arra megy ki, hogy valaki jó sok pénzt kaszáljon vele...