10804749371265660057.jpg
A Two Worlds folytatódik.
  • krisztajo
    Maxtreme! Én is közelharcos voltam.
    De az íjjal nem foglalkoztam, te tudod, hogy érdemes-e.
    Az igazán jó íjjakhoz sok pontosság kell, azok a pontok pedig az erőről hiányozni fognak.
    Ezen kívül a játékban igen sokszor harcolunk szűk helyeken, ott pedig az íjnak semmi hasznát nem veszed.
    Amire két nyilat kilőnél, már a nyakadon vannak.
    Ezen kívül, ha közelharcra gyúrtál eddig, az íjjak sebzése meg sem közelíti a közelharci fegyvereidét.
    Igazándiból íjat én csak az elején használtam, amikor még számított az a pár messziről kilőtt nyíl, de utána már nem volt rá szükség.
    Amúgy meg az hogy bika vagy csak relatív, majd meglátod ha átkerülsz másik szigetre, hogy igenis van és kell is még hová fejlődni.

Murder3! Így igaz, nem beszélve arról, hogy rengeteg dolgot lehet összeszedni.
    Ott van a játékban a legtöbb felfedezhető barlang és katakomba egy rakás ládával és alkímiai összetevőből is nagyon sok van.
    És persze szörnyirtásért még kapod a képesség pontokat is!
    Biztos jó varázslóként is, de nekem nem az a stílusom, hogy csak varázsló legyek.
    Itt pedig sajnos öszvér karaktert nem lehet létrehozni, nincs rá elég pont.
    Én anno az első részt amolyan battle mage-ként toltam végig.
    Miután mindent megszereztem és kimaxoltam amit közelharcosként akartam, még maradt annyi pontom, hogy két mágia iskolát is fullra fejlesszek.
    Tökéletes párosítás volt a harcban.
    De itt sajnos nem lehet megcsinálni.
    Ha kezdettől fogva nem egyféle karira fejlesztesz és elaprózod magad, akkor mindenben gyenge maradsz.
    Na és persze itt nincsen Csontvázkezek sem, pedig az volt a kedvenc varázslatom.
    Mennyire imádtam azt a varázslatot, teljesen kifejlesztve nem volt párja.
    De azért nagyon jó volt így is!