fade2black#79
Mégegyszer lassabban:
"Az volt az állítás, hogy nem hozza egy 20.000Fts kompakt minőségét én ezt cáfoltam."
Sehol se írtam zoomrol, vagy, hogy egy használtpiacon 5000Fts HP735 is hozza majd ezt.
"Lehet, de ezek a csalódott userek pár hónap alatt több iPhone-t vettek, mint amennyi Nokia smart 1 év alatt."
A világpiac 65% a symbian 12%win 11%blackbery és 8%Iphone. Láthatóan több Iphonet adnak el pár hónap alatt mint nokait egy év alatt.... Már megint olyat mondtál mert azt hiszed ami nem igaz vagy csak egyszerüen aminek semmi köze az igazsághoz.
Mondjuk az Iphonet jelenleg smartnak nevezzni a fantasztikus pl PDA funkciójival, meg a ki tudja milyen lesz majd SDKjával szerintem pöppet erős de legyen....
Mégegyszer elmondom: Nincs Nokia N82öm söt semmilyen Nokiam és okostelefonok 99%ami nálam jár csak azért van nálam mert java met debugolok rajta.
játékok: A linkjedben amit néztem APX2500 van demoztatva ami tényleg brutálisan nagyon durva egy iciripiciri probléma van ezzel: Az Iphoneban nem ilyen van. :DDD
Ismét egy szép ferdítés volt de ne nekem aki amint megjön az APX2500 végső sdkja (igen még megse jelent) már töltöm is le és telepítem a gépemre. :)