Ulkesh#69
"Ilyet sem tapasztaltam."
4.10.80 előtt, ha használtad a ceruza, vagy enélküli mobilon a kettős kereszt gombot másolásra, beillesztésre, akkor beragadt a funkció és nem tudtál kilépni belőle, csak a készülék újraindítása segít ilyenkor.
"Soha nem volt még ilyen kegyetlen gyors Symbian teló a kezembe."
Symbian szemszögből tényleg gyors, de egy PalmOS-hez, vagy iPhone-hoz képest még mindig lassúcska (nem csak a boot-ra gondolok).
Ezzel azt is nyomon követheted, hogy melyik alkalmazás harapdálja legjobban az akksidat..
Mindenesetre állításod szerint kb. 112 órát megy a mobilod egy töltéssel (vasárnaptól vasárnapig, éjszaka kikapcsolva), mi átlagban ennek kb. a felét tudtuk produkálni. A fura az, hogy a világon mindenhol a 60-65 órás maximális készenlétet tudnak produkálni az egyéb tesztek szerint is.
Egyébként jó tanács, ha az akksidat nem akarod kinyírni, akkor esténként rakd töltőre, a Li-Ion akksi nem tolerálja a lemerítés-feltöltés ciklusokat, a rátöltést jobban szereti.
"Nekem mondjuk Made in Finland van rákaristolva"
Amik itt vannak azok is finnek.
"Ha filmet nézek üdüléskor/nyaraláskor akkor kikötöm a képét"
Én utazás _közben_ szoktam filmeket nézni.
Az N82-es 2,4"-os képernyője meg ilyesmire nagyon kevés, akkor inkább már az e61i, vagy e90, N95 8GB ha már Symbian.
"Ilyen volt pl. N-gage-re a Sims Bust in Out"
Tetszik, hogy következetes vagy :)
Az EA egy szar kiadó, vacak termékekkel, de azért EA játékot hozol fel mint minőségi termék :)
"Mivel az új verziól szinte a gyökereiktől átvannak tervezve ezért ne várj Windows-szerű kompatibilitás."
Az a gond, hogy ha jól működő rendszert akarnak, akkor még párszor újra kell kezdeniük :I
"Úgy ahogy mondom. Feltelepítettem, szépen fel is ment, aztán az addig villámgyors telefon egyszercsak 10mp-es késésekkel reagált mindenre."
Egyedi probléma, nem igen láttam még ilyet.
A Symbian nem a CorePlayer elsődleges platformja, de ennek ellenére elég jól sikerült.