• Tinman #68
    "Ennek örülök, hogy nálad így van. Igaz a fejlesztők, forgalmazók és a napi teszterek egész mást mondanak :)"

Kb 2 hete volt legutóbb "on-the-fly" telefon szoftver frissítés, lehetéséges, hogy azért nincs nálam ilyen gond, de akkor sem tudok mást mondani... nincs ilyen gondom.

"e-nélküli modelleken a kettős kereszt billentyű működését zavarta össze."
    Ilyet sem tapasztaltam.

"Ezen kívül folyamatosan fut és elég sok processzoridőt eszik, ezzel lassítva a készüléket és növelve a fogyasztást."
    Soha nem volt még ilyen kegyetlen gyors Symbian teló a kezembe. Semmi várakozás, lépeget ahogy kell. A bekapcsolástól a használatig eltelt idő meg már sokkolóan rövid.

"Szerintem vedd fel a kapcsolatot a Nokiával, mert erre még Ők is kíváncsiak lesznek :)"
    Mondj egy "logoló" programot és bebizonyítom.

"Ami nálam volt és a környezetemben lévő másik 6 tesztkészülék biza a 2 napot sem bírt töltés nélkül."
    Kukába vele. Nekem mondjuk Made in Finland van rákaristolva + kinyomoztam, hogy Szingapúrból származik az ottani szolgáltató ezüst+fehér színben dobta piacra ilyenem van.

"Mondja ezt az, akinek a 240x320-as gyíkfing méretű kijelző mindenre elég :)"
    Ha filmet nézek üdüléskor/nyaraláskor akkor kikötöm a képét, C64-re, meg GBA emura bőven elég... járhatnék notival is, de minek cipeljem.

"de egy mobil attól mobil, hogy nem csak a nappaliban használható :)"
    Sokkoló újdonság volt. Biztos te vagy a világ beszteszt tesztere, de én már akkor Spectrum emut indítgattam az akkori telefonomon, amikor más még ott tartott, hogy 31xx. Soha nem sajnáltam a pénzt olyan dolgokra, amiket sokat használok.

"Hmm, nálad mi számít minőségi játéknak és élvonalbeli játékkiadónak?"
    Minőségi játék? Az ott kezdődik, hogy nulla grafikával is olyan belbecst kapsz, hogy leesik az álad. Ilyen volt pl. N-gage-re a Sims Bust in Out, vagy GBA-ra a Golden Sun 1-2, de a sor hosszú.

Élvonalbeli játékkiadó pusztán az eladások alapján az EA. Amúgy a kiadványai 80%-a újabb rókabőrök, ötlettelen vackok.
    "We trust in UBI."
    "By gamers for gamers." -állítólag feltámadnak hamvaikból.

"És ezt a nyíltságot 1-2 évente újrakezdik padlószintről, mert képtelenek az eredeti rendszermagból valami használhatót kihozni."
    Mivel az új verziól szinte a gyökereiktől átvannak tervezve ezért ne várj Windows-szerű kompatibilitás. Vicces lenne, ha olyan lenne a Symbian, mint a Windows, hogy igaz, hogy elfut rajta a 286-os Godz is, de a tegnap előtt kiadott xy szoftver is képes kiakasztani :-/ Hát ha ez az ára a stabilitásnak /igen, az én telefonom stabil/, akkor örömmel megfizetem.
    Egyébként napi szinten legalább 10 Symbian v3-as szoftver kerül ki a placcra, ne aggódunk.

"Olvasgass fórumokat, mondjuk kezdheted a My-Symbian-el :)"
    Lehet, hogy előbb kezdtem olvasgatni, mint te ;-)

"???
    Az hogy lehet? Hisz egy normális rendszert nem lassíthat le egy alkalmazás :)"

Úgy ahogy mondom. Feltelepítettem, szépen fel is ment, aztán az addig villámgyors telefon egyszercsak 10mp-es késésekkel reagált mindenre. Rengeteg progaramot próbáltam már előtte is, utánna is, nem tapasztaltam ilyet. Ennél igen.

"A CorePlayer-nek nincs semmilyen rezidens része, így piszokul nem lassít semmit, ha nem fut"

Úgy bírom, hogy a google, meg a fórumok alapján, te hót' biztosan kijelentesz ilyeneket. Szerinted szórakozásból írom le, vagy erre merevedek? Így jártam, belassult és azt hittem megőrülök, mert hiába kapcsoltam ki, majd be, az sem segített. Mire leszedtem volt vagy 20 perc.
    Ha beírom egy rohadt fórumba álnéven, akkor már elhiszed vagy mi?

"A DivX Player egyébként szintén jó kis cucc, csak jó pár formátumot (főleg hangkódolást) nem ismer, a CorePlayer viszont Codec-ekkel bővíthető."
    Nem mondtál újat. Viszont amiket én ezen nézek /Fábry, X-files, Star Trek/ azok úgy fest régi Divx 5.0 kódolásúak és tökéletesen mennek.
    Tudom, nem így van szerinted. De akkor is így van :-D