• Dany007
    A gps még mindig nagy hibája az iPhone-nak.
    Viszont hidd el ha jó képeket akarsz nem telefonnal fogod csinálni. Egyik telefon se közelíti meg akár egy 50 ezer Ft.-os digit gép minőségét / beállítási lehetőségeit, ami szintén visszaüt a minőségre. Arra tökéletesen jó, hogy látsz egy valamit, gyorsan lekapod mert nálad van a gép, azt meglesz.
    Erre mondjuk jó az iPhone is.
    Viszont szerkesztésre, vagy akár nyomtatásra (nagyobb méretben) egyálltalán nem alkalmas a telefonos kép. Profibb munkára abszolút nem.
    A kijelző felbontás lehet h azonos, viszont a dpi szám nem mind1, meg az se hogy az iPhone-nak u.a. az felbontás nagyobb kijelzőn van meg :) Ez nagyon nem mind1.
    A videoval nemtom mi a bajod ?:P Az én 4GB-osomra 2 teljes filmet tudok feltölteni, úgy, hogy marad hely bőven képeknek zenének meg egyébnek. Ergo a mai 16Gb-os verzióknál már 8 film felfér. Az 8x1,5 órányi film. Az sz.tem több mint elég.
    Viszont nem beszéltél a sebességről? Az n95-nél van töltés? Loading? Azért kiváncsi lennék a sebességére.
    Attól tudok agyhugykövet kapni amikor egy telefon nekiáll tölteni...
    Karácsonykor nagybátyám akart vagizni az n90-esével. Mutogatta a képeket... Viszont amikor már 1 perce töltötte és nagyította a képet, akkor hozzávágtam, és megmutattam neki, hogy megy ez az iPhone-nál... Mondanom se kell lekonyult a szája...
    Azon kívül elhiszem, hogy jobb telefon az N95. Komolyan. De az iPhone se annyival roszabb, mint ahogy azt páran(jónéhányan) beállítják. Másrészt meg teljesen más volt a szempont az iphonnál...