• Ulkesh
    "Hogy lehet ezt ezzel megmagyarázni? Ez egy baromság, ilyen nincs! Itt van, látom, tapasztalom. Fogalmam sincs miről beszélsz. Belátnám szívesen, ha így lenne, de ha egyszer nem így van..."

Ennek örülök, hogy nálad így van. Igaz a fejlesztők, forgalmazók és a napi teszterek egész mást mondanak :)

"Külön vicc, hogy nekem 4.10.60s60.9 van fent és semmi gondom nem volt vele.
    Uninstallálni használat után? Ezt álmodtad? Ez egy futó alkalmazás, amiből ha szabályosan lépsz ki, semmi nem marad a háttérben."

Egy plusz services (TSRAutostart) fut a háttérben, ami az SMS-ben érkező adatokat dolgozza fel.
    Ez nem a program indításával indul, hanem a telefon bekapcsolásakor aktiválódik.
    4.10.60-as verziónál a ceruza, illetve e-nélküli modelleken a kettős kereszt billentyű működését zavarta össze. Ezen kívül folyamatosan fut és elég sok processzoridőt eszik, ezzel lassítva a készüléket és növelve a fogyasztást. Kézzel leállítható, de pár perc múlva egy önellenőrző rutin (CardRunner) újraindítja. (A dolog egyelőre csak e90-en orvosolható egy SysReg bejegyzés törlésével, de a többi Symbian eszközön valamiért ez nem megoldás)

"Lálllll... ja, hogy te warezolsz, akkor nem is értem minek állok le veled eszmétcserélni. A hivatalos programmal érdekes nincs ilyen gondom."

Annál hivatalosabb nem igazán van, mint amit mi használunk :)

"Pont annyira ismerheted, mint én az iPhone-t :-DDDDDDDD"

Mondja ezt az, aki még a google-ig is lusta eljutni, csak, hogy ne írjon sületlenségeket :)

"Ezzel az átlag használattal vasárnapi feltöltéssel, legközelebb szombat/vasárnap este töltöm a telefont. Ez meg tény."

Szerintem vedd fel a kapcsolatot a Nokiával, mert erre még Ők is kíváncsiak lesznek :)
    Ami nálam volt és a környezetemben lévő másik 6 tesztkészülék biza a 2 napot sem bírt töltés nélkül.

"Normális ember ezeket nem egy szánalmas 480x320-as kijelzőn játsza"

Mondja ezt az, akinek a 240x320-as gyíkfing méretű kijelző mindenre elég :)

"hanem min. egy 100Hz-es 72 centis tv-n/19"-os monitoron."

Megnézem amint becipeled a buszra, vagy vonatra a 72 centis TV-det :) lehet, hogy újdonságként fog hatni, de egy mobil attól mobil, hogy nem csak a nappaliban használható :)

"Nincs több kérdésem. A gagyi fos, nulla, tucatszarok kiokádója iPhonera is tolja majd a mocskot."

:)
    Hmm, nálad mi számít minőségi játéknak és élvonalbeli játékkiadónak?

"Nahát eljutottatok ide is? A Symbian már hosszú, nagyon hosszú évek óta nyílt platform."

És ezt a nyíltságot 1-2 évente újrakezdik padlószintről, mert képtelenek az eredeti rendszermagból valami használhatót kihozni.
    A mostani készülékek alaprendszere mennyi idős is? 12-15 hónap? A régebbi alkalmazások miért is nem futnak rajta?

"Fagyás az mi? Igen, már emlékszem, még anno az N-gage-m fagyott le egyszer, mert teleszemeteltem a memókártyát. Amúgy miről beszélsz? ;-)"

Olvasgass fórumokat, mondjuk kezdheted a My-Symbian-el :)

"de nekem nem jött be, egyszerűen azért nem, mert belassult tőle a telefon."

???
    Az hogy lehet? Hisz egy normális rendszert nem lassíthat le egy alkalmazás :)
    (A CorePlayer-nek nincs semmilyen rezidens része, így piszokul nem lassít semmit, ha nem fut)

A DivX Player egyébként szintén jó kis cucc, csak jó pár formátumot (főleg hangkódolást) nem ismer, a CorePlayer viszont Codec-ekkel bővíthető.