• Tinman #46
    "Nincs..
    Az új 4.10.80-as Garmin XT végre nem cseszi el a rendszert, de a nagyfokú fogyasztásra még mindig csak az a megoldás, ha használat után uninstallálod a programot."

Hogy lehet ezt ezzel megmagyarázni? Ez egy baromság, ilyen nincs! Itt van, látom, tapasztalom. Fogalmam sincs miről beszélsz. Belátnám szívesen, ha így lenne, de ha egyszer nem így van...
    Fogyasztani nem a GarminXT fogyaszt, hanem a GPS bekapcsolása... azért azt ne felejtsük el, hogy az űrben orbitális pályán keringő műholdakról veszi a jelet, nem a szomszéd WLAN-járól. Erősen más kategória.
    Külön vicc, hogy nekem 4.10.60s60.9 van fent és semmi gondom nem volt vele.
    Uninstallálni használat után? Ezt álmodtad? Ez egy futó alkalmazás, amiből ha szabályosan lépsz ki, semmi nem marad a háttérben. Ez nem ám Windows mobile ^^

"a Symbian port több sebből vérzik és gondokat okoz a telepítése."
    Lálllll... ja, hogy te warezolsz, akkor nem is értem minek állok le veled eszmétcserélni. A hivatalos programmal érdekes nincs ilyen gondom.

"ismerem a készüléket, nem kell hülyeségeket írnod :)"
    Pont annyira ismerheted, mint én az iPhone-t :-DDDDDDDD

"áték, videó, mp3 esetén nap végén töltés.. "
    Napi ÁTLAG program--->Este kikapcsol, mert a fejem mellett nem hagyok semmilyen telefont bekapcsolva. Reggel bekapcsol az mp3 ébresztőóra és 10mp alatt már elérhető a készülék menüje.
    Ha jött sms, elolvasom és válaszolok rá. Irány a meló, közben pár perc telefonálás. Ha vidékre kell mennem és még nem jártam arra, akkor ismert pontig GPS nélkül, aztán GPS-el és hangos navigációval megyek. Ez átlag napi 30-60 perc GPS használat.
    Előfordul gyakran, hogy várakozok, ebédszünet elér a világ végén, ilyenkor megnézem van-e WLAN... nagy átlagban van nyitott hely, vagy ismerem a hozzáférést, mert én állítottam be ;-) Ilyenkor egy 20 perc/nap WLAN netezés a jellemző.
    Közben persze hívások ki és be, sms ki és be. Napi átlag 20 perc.
    Ha várok, gyakran elkezdem az előző heti Fábryt vagy Star Trek epizódokat nézek, esetleg webrádiót, youtube-ot nézek/hallgatok 20-30 perc/nap.

Ezzel az átlag használattal vasárnapi feltöltéssel, legközelebb szombat/vasárnap este töltöm a telefont. Ez meg tény.

"Mindenesetre kíváncsi lennék, hogy menne N82-ön a PSX-es Gran Turismo, Tekken3, vagy Resident Evil 3 :)"
    Normális ember ezeket nem egy szánalmas 480x320-as kijelzőn játsza, hanem min. egy 100Hz-es 72 centis tv-n/19"-os monitoron. Ha te Resident Evil 3-azol a buszon azon az érintőképernyőn és úgy viszed végig, mehetsz a hall of famebe, majd a rekordok könyvébe. Szar, nem arra való.
    Eleve a PSP-vel is az a baj, hogy gyártottak egy gyorsan lemerülő KÉZIkonzolt, ami már eleve egy zsebbe sem fér el normálisan és tele van olyan játékokkal, amik egyáltalán nem arról szólnak, hogy na akkor leülök az orvosi rendelőben 20 percet játszani. A PSP-re megjelenő játékok Playstation 2-re valók, hosszúak, összetettek, nyugodt környezetet igényelnek.

"mint az Electronic Arts"
    Nincs több kérdésem. A gagyi fos, nulla, tucatszarok kiokádója iPhonera is tolja majd a mocskot. Fúúúúúú de jó neked :-DDDDD

"az iPhone immár nem zárt platform,"
    Nahát eljutottatok ide is? A Symbian már hosszú, nagyon hosszú évek óta nyílt platform.

"Csak türelmesen várd ki a firmware frissítéseket, hogy ezek a funkciók működjenek is, és ne fagyjon csontra naponta 2x a "mindentudó" készüléked :)"

Fagyás az mi? Igen, már emlékszem, még anno az N-gage-m fagyott le egyszer, mert teleszemeteltem a memókártyát. Amúgy miről beszélsz? ;-)

Néztem kb. 1 hónapja az általad emlegetett Coreplayert. Kösz nem. Biztos, le is pippant, ha szépen kérem, de nekem nem jött be, egyszerűen azért nem, mert belassult tőle a telefon.
    Az egyszerű Divx playerem a hivatalos honlapról, viszont gyönyörűen szalad, azóta azt használom.