• JTBM
    A Wells Fargo amerikai bank. Nem a magyar piacra dolgozik. Az USA-ban vannak eletronikus dokumentumok, pl. nekem is az összes ottani számlám kivonatai, az adódokumentumok egy része digitális.

Sajnos nekem veszett már el ilyen dokumentum, mert elfelejtettem letölteni és ma már csak egy használhatatlan link van meg.

Pedig ezek a dokumentumok fontosak és most elég nagyot szívnék, ha elő kellene venni őket... Most pont azért kell izgulnom, hogy lejárjon az 5 év érvényességi idejük, mert utána már nem gáz, ha nem tudom előszedni őket...

Magyarország is kénytelen lesz majd lépni előbb-utóbb, az EU rá fog kényszeríteni minket. Már Magyarországon is vannak eletronikus dokumentumok, pl. elég sok APEH bevallás már az. Azokat az APEH ugyan archiválja, de nem árt, ha megtartja az ember egy biztos helyen, mert én pl. nem bízok az APEH-ben és az ördög nem alszik...

A számlákat is eletronikussá fogják tenni, méghozzá kötelezően, ahogy jön egy olyan kormány, amelyik tényleg meg akarja akadályozni az adócsalásokat...