mathe#15
Én 1Gb RAMmal, athlon x2 3000 processzorral és egy nvidia 6200es vga val futtatom a pistát. És meg vagyok vele elégedve... Jó, a játékok kicsit lassabban mennek, de mivel nemvagyok egy nagy fps őrült, nem számít igazán. Nem igazán ismerem még mélyebben a rendszert, de jóval kényelmesebb mint az xp. Programok is gyorsabban töltődnek be. Firefoxra rákattintok, 1-2 mpen belül ott van a képemben a kezdőlap. És mintha a net is gyorsabb lenne. Meg sokaknak nem számít, de szebb is...Tudom xpt is fel lehet mindenféle külső szar programmal "turbózni" de az aztán tényleg lassít, meg az amúgy is olyan mint amikor egy Ladát "sufnituningolnak".:) Bocsi ha megsértettem vele valakit:) Amúgy nekem is elkezd néha magától kerregni a winchester, gondolom valami háttérben futó programtól, de azokat biztosan ki is lehet kapcsolni valahogy, ha nincs rá szükségem. Xp is akkortól kezdett fasza lenni amikor elkezdtem megpiszkálgatni benne a dolgokat. A gyári eredeti még mindig nem az igazi. De ez normális, mindenki igazítsa a saját igényeihez a rendszerét. Aki meg nem képes jobban utána nézni a dolgoknak, tenni valamit annak érdekében hogy használhatóbb legyen az ne járassa már a száját, meg fikázza feleslegesen...:)