A legérdekesebb prófécia
-
Oké, akkor eddig teljesen beigazolódott, amit látatlanban csak sejtettem.
Marketingduma, beetetés(az eleje, hogy bármik lehetünk, sőt vagyunk, amik csak szeretnénk), meg tömény bullshit(a mindenféle energiákról).
_SEMMIT_ nem mondott ebben a videóban, az égvilágon semmit. Beszélt sokat, de a mondanivaló pontosan egyenlő a nullával.
Aztán a hülyeségek:
1. kevesebb, mint 1%-át érzékeljük a világnak... hát persze bazmeg, mert a Földhöz vagyunk kötve, ami anyag messze van, azok közül csak azt látjuk, ami világít, azt is csak este. Még amit optikai távcsővel, vagy rádióteleszkóppal látunk, ugye azt sem az érzékeinkkel tapasztaljuk, hanem műszerrel. Csúsztatás, már a második mondat.
2. A faszság az energiákról. Egyelőre ami energiát mérni tudunk, az nem áramlik befelé. Ez sajnos tény. Például a hőenergia kifejezetten _kifelé_ áramlik belőlünk. Ha meg olyan energiákról beszél, amit _nem_ tudunk mérni, az nagy valószínűséggel nem is létezik. MErt akkor én meg azt mondom, hogy nem is befelé, hanem kifelé, vagy fentről lefelé, azt' akkor vitatkozhatunk a légből faszságokon estig.
Tipikus amerikai szektaalapító, mint Jim Jones, vagy L. Ron Hubbard.
Megnézel egy szcientológus előadást, ugyanez, egy kaptafa.
Most gondolom az jön, hogy mennyire nincs igazam, meg honnan tudom, hogy milyen energiák... Sebaj, várom.