Kaadi#31
"nemrég volt SSD teszt a Chipben és ott a mérési eredményeik is ezt igazolták."
Sajnos az ilyen tesztek nem mindig tukrozik a valos felhasznaloi elmenyt. A szerkesztoseg megkap 1 mintadarabot (amit a gyarto kuld), azt 1-2 ora alatt letesztelik es mar megy is vissza... es mindez jo esetben, mert sokszor csak a gyarto mereseit teszik oda 1-2 PR foto melle es mehet a cikk (vajon miert van ugyanaz a kep a Chip, a PcWorld es mas ujsagok lapjain?).
Ha a valosag erdekel, akkor olvassatok blog-okat, hallgassatok podcast-okat vagy nezzetek online tech videokat.
arrakistor: "a viszta nlite csomaggal toltam össze"
A Vista modosito programja vlite, nem nlite (ez utobbi XPhez van).De ez mellekes. Neked biztos van elemmel működő Ferrarid, saját gőzmozdonyod ami nem füstöl és űrrakétád amelyik minden este 9.45kor indul. (rájöttem: 8 éves vagy és mesevilágban élsz, ahol az USBs flashdrive-ok a gyártói specifikációk 3x -ával mennek.)
A cikkben amit Inquisitor belinkelt 16MB-sec írási sebességet mértek maximum (PCI-os CF RAID kontrollerel), és 29MB-sec sebességet olvasásnál. Erre még a 4200 rpm-es merevlemezt sem cserelnem le, kulonosen nem olyan rendszeren amit hasznalok is (nem csak nezegetem, meg benchmarkolom).