• csomi
    Carmack nem RAGE nevu csodajara gondoltam most hanem az iranyu torekvesere, hogy a voxel alapu engineket hardveresen tamogato videokartyakat lenne erdemes eroltetni mivel irtozatos teljesitmenyek szabadulnanak fel. Ha tenyleg hinne es tudna is valtoztatni az a nehany vezeto videokartyagyarto megvaltozhatna az irany. Persze akkor nyilvan idovel ez konzolok valamelyik generaciojaban ismegjelenhetne, de a hosszabbodo ciklusvaltoas miatt pc-k megint elonyben lennenek evekig. De en azt hiszem egy kezdo de tehetseges garazscsapatnak egyre kockazatosabb pc-re fejleszteni. Ezert is haldoklik szepen lassan a pc-s jatekipar. HC konzolos jatekos megnevezes nalam kicsit meredek kifejezes.
    En lassan 20 eve konzolozom de a szo ismert ertelmeben nem vagyok hc gamer mert valogatos vagyok es inkabb varok honapokat egy jatekra amit akkor teljesen kivesezek. ES vajon az a jatekos aki mondjuk egy sims-el vagy egy picrossal kepes eveket jatszani az nem hc gamer? Ezek a jatekok tipikusan az ugymond casual reteget celozzak. Mi az hogy hc gamer? Megvaltoztak a jatekos szokasok es igenyek. Raadasul a konzolok hazajaban akkor szarnak arra, hogy ki a HC gamer arc mert ott annyira erdektelen a box hogy az mar szinte szurrealis. Pedig ha valakit akkor a japanokat biztos lehet hc gamernek nevezni.