• Balumann
    Nekem nem is gondom, hogy nagy a gépigényük. Legyen nagy... Az a baj, hogy csak az az átkozott részletesség meg grafika miatt ilyen nagy, és újdonság szinte alig van. Van 1-2 jó játék; pl GRAW2 vagy RS Vegas, de ezekben sincs semmi olyan ami miatt tényleg nagy gépigény kellene... jó nekem ezen a gépen tényleg nincs gondom evvel.
    Crysis -tól például elvártam volna, hogy olyanok legyenek benne, hogy az ellenség próbál dobálni, fedezéket csinálni és fedezékbe vonulni, meg valami emberi dolgokat csinálni... és mi lett, ordibálnak 2 szót és rohangásznak összevissza, de bámulhatom milyen részletesen ki van dolgozva a fa meg a növények, meg a víz. A szép effekteket meg csak 8*** -asokkal lehet bekapcsolni -.-
    Szóval össze foglalva, örülnék ha végre a játékkal törődnének, és a többi dolgon fejlesztenének. Én nem azt várom el, hogy több poligonból álhasson össze a fegyver meg növények, hanem hogy minden téren fejledtebb és ezáltal jobb, élezetesebb játékok legyenek, ha már a hardverek is jobbak. - na elég hülyén sikerült megfogalmazni. :S

Egyelőre a Crysisnál még a Worms world party-t is jobban élvezem (multiban és single-ben is), meg még sok más régebbi játékot. Nemtudom akinek az annyira tetszik mivel játszott előtte :/