• dronkZero
    #36
    Igazad lenne, ha nem keletkeznének folyton az új játékosok, illetve nem lenne egy nagy tömeg, aki arra megy, amerre a szél fúj.

    Lehet, hogy a BF3 nekem már az 5.(+x mod) rókabőr lesz ugyanarra a témára, de van egy csomó ember, akinek ez lesz az első BF játéka.
    Meg vannak azok, akik elBF2zgettek, aztán áttértek a 2142-re, aztán az ET:QW-re, és ha kijön a BF3, kipróbálják azt is.
    Aztán vannak a hardcore fanok (mint pl én), akik évekkel a megjelenés után is játszanak, követik a sorozatot, és várják a következő bőrt. Én is át fogok térni a köv részre, mert már alig játszanak BF2vel, nagyon nehéz olyan szervert találni, ami nekem tetszik. Ez főleg a vándorló játékosok miatt van, újak már nem jönnek, a hullám meg már lement.
    Na és végül vannak a fanatikusok, akik annyira rákattantak, hogy többet más játékkal nem hajlandóak játszani. BF42-nek is van egy keménymagja, BFV-nek, BF2-nek is... Az a baj ezzel, hogy BF esetében ez elég mutáns szervereket eredményez, mint pl infantry only, körbe-körbe ugyanaz a pálya, vagy 64-es map 24 férőhellyel (na meg ezeknek tetszőleges kombinációja)... Ez nekem sajnos nem jön be, én a tiszta alapjátékot alapbeállításokkal szeretem.