Próbálkoztak már be nállad, az ilyen emberek?
-
Dodo55 #81 És az ismerősöd miért hagyta, hogy azt csinálja az a pedofil?
Nem tartozom a környék legerősebb emberei közé, de én biztos azonnal ütöttem volna, ha nem enged el. Olyan sok ember között úgy sem tudott volna utána bennem nagy kárt okozni, mert biztos lettek volna elegen, hogy megállítsák, ha nekem nem sikerül.
Amúgy elég békés ember vagyok, de ha átlépnek egy bizonyos határt, akkor átmenet nélkül azonnal hidegvérű vadállat leszek...
Meg ez talán összefüggésben van azzal is, hogy veszélyes helyzetekben, amikor mások megbénulva néznek, és semmit nem tudnak csinálni, akkor én leszarva mindent azonnal a legdurvább dolgokra vagyok képes, pl egyszer majdnem rendőrautót loptam :D Ez nem vicc, amikor volt az a nagy vihar augusztus 20-án, mentünk lefelé a várból, az eső még mindig esett, a szél vágta mindenkinek a pofájába a faágakat, majd szétfagytam az egy szál polomban, össze-vissza vérző fejű, meg hiányos végtagú emberek rohangásztak, az autónk kb 1 kilóméterre volt még, erre megláttam a Sándor Palota környékén egy üresen álló rendőrautót, járó motorral, nyitott ajtókkal, és ösztönösen megindultam felé. Csak aztán valahogy rájöttem, hogy azért mégse kéne.