ocsieu#90
Köszönöm megtisztelő felvilágosításod. Ezzel azért tisztában voltam/vagyok. Valószínű nem fogalmaztam elég jól, pontosan és érthetően... Arra akartam rávilágítani, hogy a net is akkor kezdett el rohamosan terjedni (szegényebb országokban...), mikor a FT/MB, avagy FT/perc csomagok kezdtek "eltűnni"... Vagyis jöttek az "átalánydíjas" csomagok... Jó lenne, ha ez az eset a VoIPpal is megtörténne... Nézd meg, amcsiban pl milyen árban megy a VoIP... Miért nem lehet az amcsi trendet magyarban is megvalósítani??? 10-20 USD-nyi forintért cserébe mondjuk 40-80 óra beszélgetés pl VoIP-VoIP között, illetve belföldre... Persze ez az ár tartalmazza a havidíjat is... Nehogy azt mondja nekem bárki is, hogy az nem érné meg, vagy hogy veszteséges lenne... Az emberek korlátlan dolgokra buknak, és ez nem nagyon fog változni... Hacsak azt "fentről nem erőltetik"... Luxus manapság egy családnak net, (kábel)tv, VoIP, és IPTV együttvéve? Feltételezve, hogy IPTV-t csak "végszükség" esetén használ? Biztos, hogy jó ez így? Kinek? Köszi, a kérdésekre magam is tudom a választ...