érkezés: 2008. június 6.
  • Shiwo
    flémelni 1 ember nem tud, minimum kettő kell hozzá, ergó ha ezt flémnek veszed, s nem egyszerü vitának, akkor ugyanúgy félmelsz ahogy én..de az #58 -as kommented óta nem érdeklődtél a dnd után, csak fikázod a p&p-t..

"Takarodj a topikomból, senki nem kért meg rá hogy játszad itt az agyadat a sznob papiros szarjaiddal!" <nekem nagyon is úgy tűnik, hogy elakartál küldeni..

de tudod mit ? legyen tényleg vége az offnak.. ha kérdésed van a szabály-rendszerrel kapcsolatban, tedd fel, ha tudok rá válaszolni, megteszem kultúráltan, ha nem tudom a választ, megpróbálok utánanézni.. de vedd figyelembe, hogy a szabályrendszer megjelenéséig még hónapok vannak hátra, addig módosulhat valamelyest, mindenre kiterjedő információkat még nem adtak és főleg arra legyél tekintettel, hogy ez bizony p&p-re készült szabályrendszer, s ha valaha is alapjául szolgál egy crpg-nek, akkor a szabályrendszer egy változatát fogják használni, ahogy a kotor-ok és az nwn-ekkel is tették, nem egy az egyben fogják ráhúzni a számítógépes játékra, s ezért könnyen tartalmazhat olyan elemeket, mely egy crpg-ben hülyeség vagy nem működne