• kovadam87
    Én sajnos még nem kerültem egy szájbertér alá a Picipuha csodálatos legújabb ablakaival, és nem is vagyok egy rendszergizda maxijúzer :) De annyit tudok h ha kicsit is hasonlít az xp-re akkor bárki bele tud kontárkodni és le tudja tisztogatni a folyamatokat. Egyszerű példa erre a futtatás: msconfig(System-Win-Boot.ini,Szolgáltatások,Autó. indítás), regedit, a csodálatos ctrl+alt+del (jóbarát ha baj van), Vezérlőpult->Felügyeleti eszközök, Mappa beállításoknál pl ki lehet mindenféle fölösleges kiterjesztést meg egyéb dolgot iktatni. És szerintem az h néhány t-ma megjelenik az Xp-ben és nem annyira "rideg" mint hajdani 98as pajtása, nem feltétlen megy a teljesítmény rovására, és tényleg eléggé rugalmasak voltak a fejlesztők, h egy átlag user is szépen le tudja szedni ezeket, akár teljesen alap 98as-2000-es beállításokra:) Mondjatok bármit szerintem -amiket eddig használtam MS oprendszerek- 3.11, 98, Xp volt a legjobb mert itt lehetett érezni azt h volt fejlesztés. Én azon a véleményen vagyok h áj láv vindóz csak csinálják meg ahogy tudják és ne dobják már piacra a bugos kaki verziókat! :-) amúgy én is kíváncsian várom a Win7-et :) és remélem nemsokára szerencsém lesz majd a Vista-hoz is h én is szélesebb képet kapjak róla :)