• Su0my
    amúgy itt megint össz-vissz annyi félreértés van, hogy lássuk csak:

1.: van, akinek megy a Vista a gépén, meg van vele elégedve.
    2.: van, akinek megy a gépén a Vista, nincs vele megelégedve.
    3.: van, akinek nem megy a gépén a Vista és ... nincs vele megelégedve?xD
    4.: van, aki nem is kóstolta a Vista-t, de olyan jó fikázni.

Azok, akiknek a jó a Vista, az király, viszont nem hallgatják meg a másik félt, akik sokszor elvtelenül, sokszor okkal fikázzák szeretett operésön szisztemjüket. Az alapvető baj most nem is a kompatibilitás hanem: az - és ez vitathatatlan -, hogy több, mint az esetek 50%-ban (nagy szám!) nem megfelelő a PC-vel rendelkező emberkéknek a hardverkonfigurációja a Vista zökkenőmentes futtatásához (és ami még nagyobb baj: ez még csak a Vista futtatása, többi program? oké, hogy olcsó a RAM, de alapvetően elhibázott az elképzelés..). Mindemellett egy átlag emberke nem sok különbséget lát a Vista és pl az XP között, max annyit, hogy máshogy néz ki. Ráadásul az elmúlt 6 évben megszokták az XP-t, a játékosok nagy része is (sőt.. 95%-uk :) ) DX 9-es gémeket nyomatnak, minek váltsanak?

ÉS ez tök okés, faszé kell mindig egymásnak ugrani? Akinek bevált, használja. Akinek nem, az ne... xD Aki meg csak fikázza, az meg verje ki. Én utáltam, amikor megjelent, mert ugye.. na mindegy azt már hagyjuk, a lényg az, hogy energiát pazarolni egy OS miatti hittérítésre :S még ha velem is megesik :S :D

Nekem közömbös amúgy, új gépen is az lesz, de az valamit jelent, ha Bill Gates is azt mondta, hogy majd a köv. Windows megjelenése után kérdezék meg, melyik a valaha írt legroszabb MS termék.. Szóval várjuk sok szeretettel a hetes windowst! [annyian lesznek majd, mint a gonoszok]