• ziipp
    #30
    Az ilyesfajta akciókkal csak maguk alatt vágják a fát. Az Internet cenzúrázását reményeim szerint már lekésték, így ezzel a warez dologgal sem mehetnek sokra. Belegondolva, milyen jogon akarnak ők cenzúrázni bármit is? Mi közük ahhoz, hogy milyen adatokat osztok meg a legjobb barátommal Amerikában, akinek a neve: zth-host.14020334:14? :D

    Az a vicc, hogy a kiadók, filmstudiók elvileg azért vannak, hogy minket - a fogyasztókat - kiszolgáljanak. Ezzel viszont pont az ellenkezőjét teszik, mert ellenünk próbálnak fellépni. Elég furcsa. Annó rinyáltak a CD megjelenése miatt is, hogy az majd elveszi a megélhetést a zenészek elől, mert senki nem megy el koncertre. Ehhez képest mi történt? Halálra kersték magukat vele. Ebből kéne kiindulniuk, és ezt az egész warezt valahogy "kreatívan" felfogni, hogy az érdekek újra egy irányba tartsanak, ami által mindenki jól járna. Ők is, mi is. Mindmáig azon a véleményen vagyok, hogyha nem lettek volan ilyen kapzsik anno, - 5 ezer forint / CD - nem alakult volna ki ilyen masszív warez mánia, mert mindenki szereti, ha egy eredeti CD-t forgat a kezében, nem pedig egy TDK-t filctollal odahányt felirattal.

    Ezt a tartalomanalizálást leginkább diktatórikus országokban tudom elképzelni, ahol nem bánják ha zsebbe kell nyúlni a nép tudatlanságban tartásáért. :D Erről a cenzúrás/atírós dologról meg http://www.pornolize.com/ jutott az eszembe. Ez is valami hasonló elven működik? Szivesen megnézném az említett techdemot kvp! :)