Jó, hagyjuk ezt a hardver-témát, igazából adatom egy darab sincs az egészről, ez csak az én kényszerképzetem, de ezt mondtam már az elején is.
Viszont Cryengine:
Az ott a listában 1, azaz egyetlen darab licenszelt engine. Nem a licenszből lesznek öreg korukra milliomosok, az tuti. (Ubisoft gondolom megvette a játékot tokkal-vonóval grafikusmotorral, a saját belső fejlesztéseiket én nem tekintem licensznek. Bár a Crytek biztos megkérte az árát a motornak Ubiéktól...) Mindenesetre nem egy Quake, az tuti:
Alaplapi:
Nyilván igazuk volt, nem is ezt akartam mondani. Arra céloztam, hogy ez burkolt reklám, de nettóban _reklám_. Tehát elsősorban nem az alaplapi kártyát húzza le, hanem inkább a "valódi" kártyákat promózza. Persze lehet, hogy ez megint csak az a fránya paranoia... :D (De az a helyzet, hogy ahol ekkora pénzek forognak, ott már én semmiben nem vagyok biztos... Mibe kerülhet megvenni kilóra egy fejlesztőt, hogy nyilatkozzon már egy ilyet?)
EA szériajátékok nem érintenek, egyiket sem ismerem úgy igazán, de még nagyjából a stílusukat sem... Sport, autóverseny nálam nem játszik be. (Kivéve, ha BloodBowl, vagy Carmageddon... :D)