• dronkZero
    Ja, hát egyebekben igazad van, csak én nem látom ilyen sötéten a helyzetet. Egy konzol -> PC port valószínűleg olcsóbb, mint a PC only fejlesztés, úgyhogy szerintem még így is bőven megéri. Vagy ott az EA/DICE-os BF sorozat példája, ahol lesz konzolos sztorialapú szingli, lesz pécés multi, meg lesz egy ingyenes butított pécés multi. Na persze EA az egyik legnagyobb, megteheti...

Hardvergyártós hülyeséget így direktbe én sem gondoltam komolyan, de nem tartom elképzelhetetlennek. A játékok elején a hardverreklám tutira a kiadó bevétele, nem a fejlesztőké, én arra gondoltam, hogy pl a Crysisnek(de anno a FarCrynak is) akkora a hardverigénye, hogy majd csak évek múlva lesz olyan gépem, amin majd max grafikán fut 30+ FPSsel, addig meg baszhatom rajta az agyam, hogy szar a gép. Erre nincs más ésszerű magyarázat (_szerintem_), mert maga a játék nem fog kitartani több évig. A licenszelhetőség, mint magyarázat sem győz meg, mert én még a FarCry enginejét használó játékot sem ismerek, nemhogy az újat...

Az Epic kijelentését meg, ha a sorok közt olvasunk, felfoghatjuk úgy is, hogy:
    "Hé emberek, az alaplapi integrált cucc szar, vegyetek igazi videokártyát!", és ilyen formában inkább reklám, mint kritika.