• dronkZero
    Végre kezd emberivé válni a hangnem... :)

Ezzel a hozzászólásoddal egyet tudok érteni. Azért beszéltem főleg a konzolos játékosokról(hogy az eladott gépekkel kellene párhuzamba állítani a játékosok számát), mert a PC teljesen képlékeny, sem a szoftver, sem a hardvereladásból nem lehet ezt kikövetkeztetni. Azzal is egyetértek, hogy a kiadókat főleg az eladott példányszám érdekli, és az konzolon nagyobb.

Az általános célú dolgokkal is pont ez a meglátásom. Nekem nem kell ezer kütyü. Nem kell MP3 lejátszó, nem kell asztali DVD, sem rádió. Most akarok venni egy telefont, amit használhatok telefonálásra, zenehallgatásra és adathordozásra. Pendriveom van, de folyton otthon/munkahelyemen hagyom. Szívesen hallgatnék zenét utazás közben, de nem vagyok hajlandó MP3 lejátszót venni. Kezdenek az "okostelefonok" tényleg okossá válni, összekötni ezeket a funkciókat, és ennek nagyon örülök.

Viszont:
    "aminek a léte azoknak fáj, akik elég kockák (nem személyes sértésképpen) ahhoz h ne lássák, hogy tényleg életképes alternatíva"

Ezt már lejjebb kifejtettem... Nem a léte fáj. Az bassza a csőröm, amikor kijön egy ilyen hír, és idejönnek a "konzolosok" nagy arccal, hogy "ugye megmondtam, hogy jobb, minek baszakodtok még a szar pécéitekkel?". Na ez kibassza a biztosítékot nálam. Se funkcionalitásában, sem hardverileg nem jobb a konzol, mégis nagy az arcuk, és az ilyen téves cikkekkel adják alájuk a lovat. Engem meg ez idegesít, úgyhogy be fogok szólni, mert egy megvezetett nagyarcú idióta (lásd topic eleje) nemár engem hülyézzen le, még ha nem is személy szerint.