• floatr
    #240
    Ahogy érzed, öregem...

    "Gondolkozni még szerencsére nem tilos" -- sőt, szurkolok h sikerüljön :)

    Node félretéve a vérszívást, függetlenül attól h Gáspár Laci melyik konzolt szereti, és h mi a saját elképzelésem, látható h mennyire teret nyertek a konzolok. A szimpla pécévásárlásokkal kicsit nehezen lehetne szembeállítani, mert a PC esetében a nem játékcélú felhasználás piaca azért elég nagy szelet, még akkor is, ha a kizárólagos professzionális felhasználást nézzük. Nehezen lehetne leszűrni azt, h a vásárlók milyen célból veszik, míg a konzol esetében nyilvánvaló. Emiatt is a szoftvereladásokból merítik a következtetéseket, nomeg a konzolgyártók licenszbevételeire is lehet ebből következtetni.

    Az meg h a német statisztikák szerepelnek itt ne zavarjon meg, lévén h német felmérés az alapja a cikknek. Nézzél körbe nyugodtan, máshol is hasonló a tendecia.

    De ezzel az "általános célú" dologgal simán bele lehetne kötni a rádióba, mp3/4 lejátszóba, dvd/divx playába/felvevőbe, pda-ba, térképbe/navigációs rendszerbe, okostelefonba (a telefonba egyáltalán), a tévébe, a könyvekbe/füzetekbe, keverőpultba, sőt még a radiátorba is... mindenbe
    Ez van, játékcélra kifejlesztett célgép, aminek a léte azoknak fáj, akik elég kockák (nem személyes sértésképpen) ahhoz h ne lássák, hogy tényleg életképes alternatíva, sőt egyre inkább megeszi a pécés játékpiacot.
    Persze ez gáz hír annak, aki pécén játszana, hiszen ez elriaszthatja a gyártókat a pécés disztribúcióktól, sakko meg van lőve az ember az általános célúval, mer még a végén konzolt kell venni játékra (vagy emulátort pécére)