• bvalek2
    Nem a negatív hozzászólások arányát nézik, hanem a hozzászólások abszolút számát. Mert attól (is) függ, hogy hányan nézték meg a reklámokat az SG-n. És ebből a szempontból Viktorkánk igen produktív, majd hülye lesz a szerkesztőség megválni tőle, ha így nyomja fel a látogatószámot, amit a Google meg a Median mér, és a reklámozók perkálnak érte rendesen.

A cikk információtartalma lényegtelen, ez nem egy törvényileg szabályzott közszolgáltató médium, hanem egy privát vállalkozás. Van még rajta kívül más, amit olvasni lehet, ettől verseny a verseny. Esetleg kitalálhatnának egy közös etikai kódexet, amit minden cikkíró betart, de nincs rá igény, a reklámozók gátlástalansága és a kellően primitív olvasók kifogyhatatlan utánpótlása miatt (ez is egy jó példa arra, mennyire rossz, ha bedobjuk a gyeplőt a lovak közé, hosszútávon kontraproduktívvá teszi a társadalmat).

Jómagam is összerúgtam a cikkíróval már a port, de igazából a filmkritika egy komolytalan téma, szóval se megsértődni, se végleges következtetéseket levonni nem érdemes. És látod, én is itt vagyok, és kommentelek
    (de azért a reklámokat blokkoltam )