Asus EEE pc, MSI, és a többi kis méretű laptop
  • Balumann
    #395
    Pár napja én is vettem egy Asus EEE PC 900HA -t, és egyelőre jól működik, felraktam rá egy WinXP -t meg egy Ubuntut is. Nekem a fő kérdésem az lenne, hogy érdemes-e Windows 7-et felrakni rá, használja-e valaki rajta? Akiket eddig kérdeztem, nem javasolják, neten viszont több helyen olvastam, sőt még Vista-val is megpróbálkoztak néhányan.

    A másik, ti milyen játékokat próbáltatok, illetve tudtok ajánlani? :) Én felraktam rá jópárat amikkel azthiszem el is leszek egy darabig, ha van más is akit érdekel ez a dolog akkor én is leírom, hogy miket találtam.
    Win7 lényegében azért érdekelne, mert ha jóltudom ebben az integrált vga-ban nincsen memória, csak megosztott, és a windows 7 meg alapból sokkal jobban kezeli a megosztott memóriákat (alapból meg is ossza asztalin is). A kérdést csak azért tettem fel, mert én most viszonylag jól belőttem a 2 rendszert, ráadásul szereznem kellene egy nagyobb pendriveot vagy usb-s dvd olvasót is, ha felakarom rakni (vagy a PXE -vel kéne szenvedni, hogy tudjam bootból telepíteni), úgyhogy először jó lenne valami tapasztalat :D (ha winxp megadja magát akkor mindenképpen megpróbálom, csak hogy megpróbáljam-e előbb :) ).