RTL Racing Team MAnager
-
Nézd. 300 lóerővel tud kevesebbet 1csillagosként, mint ha vennéd. Picit fejleszteni rajta nekem pont 50 nap volt. És akkor lett 420 HPs. Ha 40esével és 50 naposával megy fel a fejlesztés, akkor a szezon végén SEM lesz még olyan sem, mintha vennéd. :) És még így is lassabb vagyok a jobbik motorral kb. 3-4 mpel, mint a leggyengébb egy saját csapatnál. Szerintem ez bug.
Pl. kidob különböző hibaüzikkel; pl. nem engedi megnyitni az egyik fejlesztőrészt, ha eléred az 50 embert/team, és ezután kivág desktopra; fejlesztem a chassist, eléri a 2. szintet, aztán a 2. után újra 1. és szarabb mint volt; ha 1x kijelölted a főszponzort, akárhányszor is kezded újból, az marad, stb. Ha 20 ha 5 egység benzint teszel az autóba, ugyanúgy megy.
Aztán ott van olyan baromság, hogy pl. 605 kg minimális súlya az autónak, erre nincs beleszámítva a pilóta súlya, bárki is ül benne, ugyanolyan két autó. Az időmérő, a qualification mind ugyananyi idő, semmi szabályrendszer, egyebek. Mindkét auton ugyanaz a szám szerepel, a "tévéközvetítés" egy nagy kaki, és semmitmondó. Aztán ott van a speed test. Az is nevetséges!