RTL Racing Team MAnager
  • donpedro
    Egyébként meg menj te a fenébe! Egy játék topicjába pakolom önszántamból az infót, hogy talán azok is tudjanak F1 manager játékkal játszani, akik utálják, hogy évek óta nem volt semmilyen előrelépés ez ügyben, te meg az én állításaimmal foglalkozol?

Ezt te magad írtad:

"Viszont ha kijavítják a bugokat, valaki átírja az összes nevet, csapatot, akkor talán 1x érdemes lenne továbbvizsgálni a játékot, de amíg szinte játszhatatlan a bugok miatt, emellett baromira unalmas az egész, addig nagyon elkerülendő!"

Erre írtam én a patchinfót, és azt, hogy kezdetben a GPW se volt az a kimondott kánaán, de az idő megszépíti az emlékeket. Én tavalyelőtt raktam fel utoljára a GPW-t, és emlékszem, hogy mennyi szopás volt vele.

Megjegyzem, hogy az én játékomban benne van az összes idei pilóta, sőt, az elkövetkezendő 5-10 év legjobbjai is, valódiak a csapatok, a logók, a szponzorok, a csapatvezetők, és így tovább. Vajon honnan vannak nekem ilyenek? Vajon berakjam a linket, vagy ismét elküld a picsába a topic önjelölt megmondója? Esetleg kiderül, hogy ha kicsit jobban utánajársz a dolognak, akkor most nem azt mondogatnád magadnak, hogy kár volt beleugatni, inkább megköszönhettem volna, hogy valaki segíteni akart...

Egy veterán forumozó