• arrakistor
    #44
    ez már nem a középkor. automata frequenciaváltós range-booster és range-extenderekkel ellátott CRC hibakereséses technológiákról van szó.. én már sok helyen jártam, olyanon is ahol 30 wifi hálózat metszette egymást és semmiféle gubanc, vagy lassulás nem volt érzékelhető, pedig olyan csatornát használtam (6-os) amit még 15-en használtak rajtam kívül. nem vagyok egy rádiószaki, de a 2.4 gigaherces és az 5 gigahertzes tartomány eleve le van foglalva a 802.x technológiáknak, de ha nem is lenne "hivatalosan" engedélyezett, vagy kifejezetten be lenne tiltva, akkor is , őszintén , ki nem sz*rná le hogy tiltják-e, ha nem lenne más megoldás netezni?

    Nem ismerem egyik szomszédomat sem, de ha a RIAA és MPAA erre kényszerít akkor majd megismerem őket, és elmondom nekik is , mint egy misszionárius hittérítő a TCP/IP-re és a 802.11-re vonatkozó tudnivalókat, valamint a TOR szerver és kliens működését, és utána bárkinek bármit megengedek, és nekem is bárki bármit meg fog engedni, fossá kódolt alcsatornákon, és kamu fizikális IP címeken keresztül.... bővebben kifejtve, hogy egy laikus is megértse:

    ha a szolgáltatók arra kényszerítenek - és ezzel persze a saját lábuk alól is kifűrészelik a fát és a saját akasztókötelüket rántják meg - hogy a mai internet pókhálószerű struktúráját, egy finomabb szövésű pókhálóvá tegyék az emberek, a felhasználók, akkor azt meg is fogják tenni. tehát nem lesznek vezetékes, csak vezetéknélküli hálózatok, és minden hálózat, hálózati protokoll, és applikáció protokoll szinten is le lesz iszonyúan kódolva. ezenkívül minden felhasználó nem a saját fizikálisan elhelyezkedő IP címéről fog böngészni, hanem véletlenszerű -átlag percenként változó- hamis IP címekről és beazonosíthatatlan lesz .. ( xerobank )
    ezek a techológiák ma is régóta ismertek, igaz, nem a lakosság széles köreiben, de egyre ismertebb lessz egyenes arányosságban azzal, hogy mennyire szigorítanak , mennyire húzzák össze a szemöldöküket ezek a f*szrázogató büd*s f*szorrú vágottf*szú patkány ge*ik.

    a gyakorlatban ez úgy néz ki , hogy az emberke vesz egy erős antennát egy wifi kártyát, kihív egy szakit, aki beállítja neki és a 200 szomszédjának, egyszer, kiépíti a rendszert .. és a büdös életében többet nem kell fizetnie a netért.. 200 emberenként egy szaki megcsinálja ezt az egész világon , ha kell egy hónapon belül, és utána éhen is dögölhetnek az ún. internet szolgáltatók. ezenkívül minden emberkének lesz a szörfölés közben egy percenként változó IP címe és ímhol az egyik pillanatban még Kubából lesz azonosítható , a másikban már Franciaországból és így tovább.. ha egyáltalán veszik a bátorságot, és főleg a fáradságot , hogy a 32 k@ra|<TEre$ WPA2 hálozatikódot visszafejtse bárki is úgy 10 szeptilió év alatt. gyors ugyan nem lesz a net, kb. átlag maximum ISDN sebességű, de a ingyen és jöhet ide utána bármekkora fejű és orrú patkány megfigyelgetni. Tömören ennyi.