• sathinel
    Én is úgy tesztelem a rendszert hogy felmegyek ilyen oldalakra) FF nekem is egyik nagy kedvencem.

sokkal jobb a windows media player plugin benne. Uh ezen borultam van még aki ezt használja videók nézegetésére? jetaudio vagy bármi más inkább. De ha magyaroknál akarunk maradni Mplayer, aminek van win full installja. Mplayer for win, és a codec pakkok a saját könyvtárában és nem kell mindent win alá telepíteni. Ezt állítottam be az összes vid lejátszására. FlV, mov, divix, stb mindent visz.

MPlayer for Windows provides native support for more than 192 Video and 85 Audiocodecs.

az FF-el is úgy voltam hogy felrak, kipróbál, és használom mert sokkal jobban megkönnyítette a böngészést számomra mint IE. Mást is próbáltam nem csak ezt ismerem. Fagyásnál meg imádom hogy megkérdi hogy előző oldalakat akarom visszaállítani amiknél összeesett, vagy kezdőlap. Nem is beszélve hogy Ie alatt nekem ha gond volt sokszor a win is eléggé gázos lett. + sok oldalon már olyanokat is láttam hogy ha nem megy az oldal töltse le az FF, vagy opera böngészőket és próbálja abban.